Mandje 0 items

logo sticky hesselink koffieDe High Tea is een typisch Engels gebruik. Het is ontstaan rond 1840 om de tijd tussen lunch en diner  te overbruggen; Een lichte “maaltijd” waarbij thee wordt geserveerd. Een High Tea bestaat echter niet alleen uit thee, maar ook uit allerlei zoete lekkernijen.
Ook in Nederland is de High Tea steeds meer in opkomst. Wij van Hesselink’s koffie- en theespecialiteiten willen u ook graag kennis laten maken met de High Tea.
Wij bieden twee soorten arrangementen aan, de High Tea standaard en de luxe High Tea.
Verras uw familie en vrienden ook eens met een volledig verzorgde High Tea in onze sfeervolle zaak of heerlijk in het zonnetje op ons gezellige terras.
Het is gezellig ontspannen en genieten met vrienden, familie of kennissen. Een origineel idee voor een verjaardag, moederdag, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, of natuurlijk zomaar…

Laat u verrassen! Wij heten u graag welkom bij Hesselink’s koffie- en thee specialiteiten, Wooldstraat 26-I  te Winterswijk.

Voor informatie en  reserveren (=noodzakelijk) kunt u contact opnemen met: Renske van de Pol of Martijn te Loo op  0543-521262.

Arrangement 1: de High Tea Standaard.
Bestaande uit:
- Scone;
- Muffin;
- Petit four;
- Petit glace;
- Cake;
- Bonbons;
- Slagroom;
- Geserveerd met 3 kopjes thee, keuze uit 50 verschillende soorten.
€ 13,95 p. p

Arrangement 2: de High Tea Uitgebreid.
Bestaande uit:
- Scone;
- Muffin;
- Petit four;
- Petit glace;
- Cake;
- Bonbons;
- Slagroom;
- Sandwich met een frisse rauwkostsalade;
- Sandwich met brie en komkommer;
- Geserveerd met 3 kopjes thee, keuze uit 50 verschillende soorten.
€ 15,95 p. p.